TERMENI SI CONDITII

Regulament privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.newstyleperspectives.com

Art. 1. Site-ul www.newstyleperspectives.com este operat și administrat de NSP LIFE SRL, cu sediul in  Str. Sevastopol 6, Corp A, Sector 1, Bucuresti, J40/3534/2019, CUI 40797632. Utilizarea site-ului (care include navigarea, accesul, logarea utilizatorilor si achizitionarea produselor) reprezinta un acord implicit pentru respectarea termenilor si conditiilor din cuprinsul prezentului Regulament, cu toate efectele si consecintele legale care decurg din aceasta.

Art. 2. Administratorul site-ului www.newstyleperspectives.com isi rezerva drepturile de a modifica in orice moment continuturile acestui Regulament, fara notificarea prealabila a beneficiarilor site-ului, denumiti in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor noastre, pentru a le putea consulta din meniul pricipal de navigare a site-ului.

Art. 3. Continutul postat pe acest site nu poate fi reprodus, distribuit sau utilizat in alte scopuri decat permise de reglementarile legale in vigoare. Extragerea informatiilor publicate pe acest site sau utilizarea in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate legal sau cu scopul vanzarii ori licentierii fara consimtamantul scris al titularilor drepturilor de autor constituie o incalcare a termenilor si conditiilor prevazute de lege, in privinta drepturilor de autor si de proprietate intelectuala.

Art. 4. Utilizatorii sunt rugati sa se asigure ca au verificat specificatiile produsului comandat prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara, in formularul de comanda din cosul de cumparaturi, inainte de finalizarea comenzii. Raporturile comerciale dintre cumparator si www.newstyleperspectives.com sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Art. 5. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile de la achiziționarea produselor comandate.

Art. 6. Administratorul www.newstyleperspectives.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: Unele dintre accesoriile purtate de modele nu sunt disponibile spre vanzare.

Art. 7. In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale www.newstyleperspectives.com poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe www.newstyleperspectives.com si, in consecinta, va asumati sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. www.newstyleperspectives.com nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului dvs.

Art. 8. Prin folosirea site-ului www.newstyleperspectives.com utilizatorul isi exprima acordul asupra faptului ca prevederile legale in vigoare vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si ca orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.newstyleperspectives.com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila iar, daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Art. 9. www.newstyleperspectives.com isi rezerva dreptul de a modifica oricand structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui site fara vreo notificare prealabila individuala sau generala a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari legate de “Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.newstyleperspectives.com va rugam sa ne contactati la adresa contact@newstyleperspectives.com